Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

S.W.A.T.

01/02/2021 | Flixfilm

Se S.W.A.T. på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Clark Johnson
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter flere ugers krævende træning kastes det nye S.W.A.T.-team ud i en situation, hvor en berygtet narkobaron har tilbudt 100 mio. dollars til den, der kan befri ham.

S.W.A.T. havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til S.W.A.T. på YouTube.Se S.W.A.T. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om S.W.A.T. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at S.W.A.T. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame S.W.A.T., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til S.W.A.T. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar