Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Så vit som en snö

Så vit som en snö

01/10/2017 | Flixfilm

Så vit som en snö på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med sin helt særlige stemning og sine fantastiske scener fortæller denne film den fascinerende historie om Sveriges første kvindelige pilot, Elsa Anderson.

Så vit som en snö (Så hvid som sne) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Så vit som en snö på YouTube.Se Så vit som en snö på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Så vit som en snö (Så hvid som sne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Så vit som en snö stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Så vit som en snö, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Så vit som en snö (Så hvid som sne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar