Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Så vit som en snö

Så vit som en snö

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Så vit som en snö på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Med sin helt særlige stemning og sine fantastiske scener fortæller denne film den fascinerende historie om Sveriges første kvindelige pilot, Elsa Anderson.


Se Så vit som en snö på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Så vit som en snö (Så hvid som sne) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Så vit som en snö (Så hvid som sne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Så vit som en snö herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Så vit som en snö (Så hvid som sne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Så vit som en snö stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar