Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sådan! Mine forældre skal skilles!

Sådan! Mine forældre skal skilles!

01/08/2021 | Flixfilm

Sådan! Mine forældre skal skilles! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Juliens forældre går fra hinanden, søger han støtte hos andre børn. Inden længe fører det til sammenstød med de klassekammerater, hvis forældre ikke er blevet skilt.

Sådan! Mine forældre skal skilles! havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sådan! Mine forældre skal skilles! på YouTube.Se Sådan! Mine forældre skal skilles! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sådan! Mine forældre skal skilles! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sådan! Mine forældre skal skilles! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sådan! Mine forældre skal skilles!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sådan! Mine forældre skal skilles! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar