Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Således også på Jorden

Således også på Jorden

01/01/2022 | Flixfilm

Således også på Jorden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I efterfølgeren til Som i himlen følger Lena i sin afdøde mands fodspor, da hun hjælper en klodset præst med at få kirkekoret samlet igen.

Således også på Jorden havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Således også på Jorden på YouTube.Se Således også på Jorden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Således også på Jorden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Således også på Jorden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Således også på Jorden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Således også på Jorden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar