Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saat Khoon Maaf

Saat Khoon Maaf

15/05/2020 | Flixfilm

Saat Khoon Maaf på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette Bollywood-drama er krydret med sort humor og følger det dødbringende kærlighedsliv for en kvinde, der gifter sig med flere mænd – som alle er fyldt med fejl.

Saat Khoon Maaf havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saat Khoon Maaf på YouTube.Se Saat Khoon Maaf på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Saat Khoon Maaf ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saat Khoon Maaf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saat Khoon Maaf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saat Khoon Maaf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar