Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saawariya

Saawariya

06/09/2017 | Flixfilm

Se Saawariya på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Sanjay Leela Bhansali
Skuespillere: Rani Mukerji, Ranbir Kapoor, Sonam Kapoor, Salman Khan
Spilletid: 142 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I denne tidløse fortælling om forbudt kærlighed ankommer den frisindede kunstner Raj til en fortryllet landsby og falder for den smukke, mystiske Sakina.


Se Saawariya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saawariya havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saawariya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Saawariya:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saawariya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saawariya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar