Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sabotage

01/10/2017 | Flixfilm

Sabotage på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Ayer
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et crack-team fra narkopolitiet planlægger et vovet kup, hvor de slipper afsted med 10 mio. dollar i narkopenge. De bliver snart mål for en ukendt morder.

Sabotage havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sabotage på YouTube.Se Sabotage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sabotage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sabotage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sabotage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sabotage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar