Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sabotage

01/10/2017 | Flixfilm

Se Sabotage på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Joe Manganiello, Josh Holloway
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Et crack-team fra narkopolitiet planlægger et vovet kup, hvor de slipper afsted med 10 mio. dollar i narkopenge. De bliver snart mål for en ukendt morder.


Se Sabotage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSabotage havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sabotage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sabotage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sabotage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sabotage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar