Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sabrás qué Hacer Conmigo

Sabrás qué Hacer Conmigo

30/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Sabrás qué Hacer Conmigo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den kunstneriske Nicolás og den gådefulde Isabel har en uventet og intens affære, mens alvorlige problemer syder lige under overfladen hos dem begge.


Se Sabrás qué Hacer Conmigo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sabrás qué Hacer Conmigo havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sabrás qué Hacer Conmigo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sabrás qué Hacer Conmigo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sabrás qué Hacer Conmigo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sabrás qué Hacer Conmigo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar