Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sacha Baron Cohen er spion i ny serie fra Netflix

Sacha Baron Cohen er spion i ny serie fra Netflix

20/04/2018 | Flixfilm

Den engelske skuespiller Sacha Baron Cohen er blevet tildelt hovedrollen i den kommende Netflix-serie ‘The Spy’, der bliver en “limited” serie på 6 episoder.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Spy’, som er skrevet og instrueres af Gideon Raff, der også har lavet det israelske drama ‘Prisoners of War’, som den amerikanske serie ‘Homeland’ er baseret efter, handler om den legendariske israelske spion Eli Cohen (Baron Cohen). Cohen befandt sig i 60’ernes Damascus hvor han sneg sig ind hos den syriske elite og deres politiske system indtil han blev afsløret af det syriske regime. Han blev efterfølgende dømt til døden og hængt til offentlig skue i Damascus i 1965.

Eli Cohen er sidenhen blevet anset som en nationalhelt i Israel, hvis gerninger har været med til at forme datidens Mellemøsten.

LÆS OGSÅ   Tobias Lindholm laver koldblodig Netflix-thriller med Eddie Redmayne

Artiklen fortsætter under annoncen

Sacha Baron Cohen kendes bedst for sine roller i ‘Les Misérables’, ‘Hugo’, ‘Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street’, samt ‘Da Ali G Show’ og ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan’, der blev hans gennembrud. Han kan også ses i Seth Rogen’s ‘Hilarity for Charity’, der fik premiere på Netflix Danmark tidligere på måneden.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Spy’ får premiere på streamingtjenesten Netflix.2 kommentarer til Sacha Baron Cohen er spion i ny serie fra Netflix

  1. Klaus - kl. 10:23, 20-04-2018:

    Sacha er altså britisk skuespiller….

  2. Flixfilm - kl. 11:07, 21-04-2018:

    Hej Klaus,

    Godt fanget! Du har naturligvis ret og det er hermed rettet.

    Skriv kommentar