Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sacred Games

Sacred Games

15/08/2019 | Flixfilm

Se Sacred Games på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui, Neeraj Kabi, Elnaaz Norouzi
Spilletid: 50 min
Land: India, USA
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.7

Handling: En forbindelse i deres fortid leder en ærlig politimand til en efterlyst storgangster, hvis kryptiske advarsel sender ham ud på en mission for at frelse Mumbai.Se Sacred Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sacred Games (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sacred Games (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sacred Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sacred Games (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar