Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sacred Games

Sacred Games

15/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Sacred Games på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui, Neeraj Kabi, Aamir Bashir
Spilletid: 50 min
Land: India, USA
Sprog: Hindi, Indian Sign Language, Marathi, English
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: En forbindelse i deres fortid leder en ærlig politimand til en efterlyst storgangster, hvis kryptiske advarsel sender ham ud på en mission for at frelse Mumbai.


Se Sacred Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sacred Games (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sacred Games (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sacred Games herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sacred Games er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sacred Games (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar