Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sacrifice

Sacrifice

15/11/2016 | Flixfilm

Sacrifice på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Horror, Mystery
Instruktion: Peter A. Dowling
Skuespillere: Radha Mitchell, Ian McElhinney, Rupert Graves
Spilletid: 91 min
Land: Ireland, Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Tre mænds ødelagte liv krydser hinanden, da en angrende forbryder efterlader sin yngre søster hos en sørgende betjent, og en soldat, der er blevet præst.

Sacrifice havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sacrifice på YouTube.Se Sacrifice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sacrifice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sacrifice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sacrifice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sacrifice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar