Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sacrifice

Sacrifice

15/11/2016 | Flixfilm

Se Sacrifice på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Peter A. Dowling
Skuespillere: Radha Mitchell, Rupert Graves, Ian McElhinney, David Robb
Spilletid: 91 min
Land: Ireland, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Tre mænds ødelagte liv krydser hinanden, da en angrende forbryder efterlader sin yngre søster hos en sørgende betjent, og en soldat, der er blevet præst.


Se Sacrifice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSacrifice havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sacrifice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sacrifice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sacrifice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sacrifice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar