Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sad Hill Unearthed

Sad Hill Unearthed

25/12/2022 | Flixfilm

Sad Hill Unearthed på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Guillermo de Oliveira
Skuespillere: Ennio Morricone, James Hetfield, Joe Dante
Spilletid: 86 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Italian, English, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En broget gruppe fans af Den Gode, Den Onde og Den Grusomme fra 1966 prøver at genskabe kirkegården i Spanien, hvor filmens klimaks blev filmet.Se Sad Hill Unearthed på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sad Hill Unearthed havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sad Hill Unearthed på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sad Hill Unearthed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sad Hill Unearthed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sad Hill Unearthed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sad Hill Unearthed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar