Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sad Hill Unearthed

Sad Hill Unearthed

15/12/2018 | Flixfilm

Se Sad Hill Unearthed på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Guillermo de Oliveira
Skuespillere: Ennio Morricone, James Hetfield, Joe Dante, Clint Eastwood
Spilletid: 86 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish, Italian, French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En broget gruppe fans af Den Gode, Den Onde og Den Grusomme fra 1966 prøver at genskabe kirkegården i Spanien, hvor filmens klimaks blev filmet.Se Sad Hill Unearthed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sad Hill Unearthed havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sad Hill Unearthed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sad Hill Unearthed:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sad Hill Unearthed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sad Hill Unearthed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar