Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sad Hill Unearthed

Sad Hill Unearthed

15/12/2018 | Flixfilm

Se Sad Hill Unearthed på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Guillermo de Oliveira
Skuespillere: Ennio Morricone, James Hetfield, Joe Dante, Clint Eastwood
Spilletid: 86 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish, Italian, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En broget gruppe fans af Den Gode, Den Onde og Den Grusomme fra 1966 prøver at genskabe kirkegården i Spanien, hvor filmens klimaks blev filmet.

Sad Hill Unearthed havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sad Hill Unearthed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sad Hill Unearthed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sad Hill Unearthed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sad Hill Unearthed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sad Hill Unearthed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar