Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sådan anbefaler Netflix film og serier

Sådan anbefaler Netflix film og serier

31/07/2013 | Flixfilm

netflix dk anbefalingI en ny informationsvideo fra Netflix, forklarer Carlos Gomez-Uribe, vicepræsident for Personalization Algorithms hos Netflix, hvordan streamingtjenesten finder frem til de film og serier som man bliver anbefalet på ens profil. Målet med anbefalingerne er, at finde frem til film som man vil synes godt om og som passer til ens behov.

Omkring 70% af alle de film og serier der bliver set på Netflix, er baseret på de anbefalinger som der gives af Netflix og alle de titler som der bliver anbefalet er udelukkende lavet på baggrund af den enkle brugers vaner. Jo mere man benytter Netflix, jo bedre og mere personlige bliver anbefalingerne.

Netflix begynder, at indsamle data om ens vaner ligeså snart man har tilmeldt sig streamingtjenesten. Til start, beder Netflix deres medlemmer om, at vælge deres fortrukne filmgenre i et simpelt spørgeskema. Hvis man for eksempel elsker komedier og horrorfilm, så vil Netflix muligvis anbefale uhyggelige komediefilm. Udover, at basere anbefalingerne udelukkende på hvad man ser af film og TV-shows, holder Netflix også øje med hvad andre medlemmer elsker at se. For derfor, at kunne lave anbefalingerne endnu bedre.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i december 2022

Netflix anbefaler også personlige film-genrer som bliver genereret på baggrund af flere tusind film og informationer om skuespillere, historie, karakterer og årstal. Selvom man måske synes det altid er de samme film som præsenteres på Netflix hjemmesiden så skulle den være anderledes i forhold til dine venners. Se eventuelt hos dine venner om de bliver anbefalet de samme film og serier som dig.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Sådan anbefaler Netflix film og serier

 1. Tom - kl. 08:13, 25-02-2014:

  Kunne de så ikke sætte det ned til 30% i stedet. For det er de
  Værste forslag til dato! deres præfrence praleri er ikke holdbar
  Og har alt for mange fejl i sig. Hvilket jeg har prøvet at forklare
  På andre sites. Og det vil jeg blive ved med til de får alle deres fejl
  Lavet. Og problemet er kun blevet værre efter at man kan lave
  Mere end en profil, det har deres eget system ikke opfattet
  Endnu. Det virker bare ikke!!

Skriv kommentar