Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sådan får Netflix nye film og serier

Sådan får Netflix nye film og serier

11/06/2013 | Flixfilm

netflix nyt udvalg film serieNetflix giver nu et indblik i hvorledes processen foregår når de skal tilføje film og serier til udvalget. Det sker igennem en ny informationsvideo hvor en kommunikationsmedarbejder fra Netflix fortæller hvordan de bestemmer hvilke film og serier man kan se på streamingtjenesten. Se videoen nederst.

Netflix er med over 36 millioner medlemmer verdens største streamingtjeneste. De ønsker, at tilbyde deres medlemmer et stort udvalg af film og serier, men de kan ikke have alle titler hvis den nuværende abonnementspris skal bevares, så Netflix tilføjer titler som mange gerne vil se og hvor licensomkostningerne ikke er for høje. Det er også derfor, at titler kan forsvinde fra streamingtjenesten. Hvis ikke nok mennesker ser titlerne i forhold til den pris det koster, at kunne have dem i udvalget, fjernes de. Endvidere har Netflix indsamlet mange oplysninger om deres medlemmere og hvad deres yndlingsfilm og serier er, og derfor tilføjer de ofte titler efter brugernes vaner. Netflix tilføjer film og serier med henblik på, at give deres medlemmer noget de ønsker fremfor, at være et bibliotek over alverdens forskellige titler. Hvis du bliver ved med, at se Netflix så vil de også blive ved med, at udvide udvalget.

LÆS OGSÅ   Se trailer til storfilmen 'The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

Ofte køber Netflix ligeledes eksklusive rettigheder til film og serier således de kan tilbyde et unikt udvalg af titler som konkurrenterne ikke har. Det er samtidig derfor, at Netflix på det seneste har fokuseret meget på egne serie-produktioner som House of Cards, Hemlock Grove og den nye Orange is the New Black.

Artiklen fortsætter under annoncen
2 kommentarer til Sådan får Netflix nye film og serier

  1. Johnny - kl. 13:53, 28-05-2014:

    Det ville fedt, hvis man også kunne downloade, som man kan med Viaplay, hvor den ligger på fx en iPad i 30 dage.

  2. Eva Oldenburg - kl. 16:38, 22-09-2015:

    kommer der en 4 sæson af suits , den er det bedste der er lavet i serie

Skriv kommentar