Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sådan finder du alle Netflix-serier og film

Sådan finder du alle Netflix-serier og film

16/09/2015 | Flixfilm

netflix danmark logoStreamingtjenesten Netflix producerer hele tiden nye kvalitets-serier og film som bl.a. Orange Is the New Black, Marco Polo, Narcos og Bloodline, men med det store udvalg på video-tjenesten og den konstante udvidelse kan det være svært, at overskue hvilke titler som Netflix har stået bag.

Heldigvis har Netflix gjort det nemt at finde deres egne originale film og serier på streamingtjenesten, da man blot kan skrive “Netflix” i søgefeltet på den enhed man benytter til at se Netflix, hvor så alle nuværende og et par kommende titler fra Netflix vises. I øjeblikket dukker der mere end 100 film og serier når man søger på Netflix. Man kan finde frem til alle Netflix-titlerne uanset hvilken enhed man benytter, herunder PC, Apple TV, iPhone eller Playstation.

Produktionerne fra Netflix har generelt fået flotte modtagelser fra både anmeldere og Netflix-medlemmer, og derfor kan man næsten være sikker på kvalitetsunderholdningen når man enten kaster sig over en serie, film eller dokumentar, som Netflix har været involveret i.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'This is Pop' - sæson 1

Foruden de nuværende Netflix-produktioner, så er Netflix i gang i mere end 50 nye film- og serie-produktioner, og nye projekter bliver hele tiden offentliggjort. I oktober har Netflix bl.a. premiere på deres første originale film; Beasts of the Nation med bl.a. Idris Elba (Pacific Rim,Prometheus og Thor). Den næste tid kommer der endnu flere film med bl.a. Brad Pitt, Adam Sandler, Bill Murray og Angelina Jolie. Til næste år har Netflix også premiere på deres første tv-show med Chelsea Handler som vært.

Artiklen fortsætter under annoncen2 kommentarer til Sådan finder du alle Netflix-serier og film

  1. Torben - kl. 14:19, 22-09-2015:

    Finder så kun 18 med “Netflix” og 20 med Netflix. På mobil

  2. Flixfilm - kl. 14:24, 22-09-2015:

    Hej Torben,

    Det har du sørme ret i. På en computer kommer der mange flere titler frem. Netflix må have sat en begrænsning på antal søgeresultater på mobile enheder for ikke at bruge for meget båndbredde eller at applikationen indlæses hurtigere.

    Skriv kommentar