Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sådan finder man de gode film på Netflix

Sådan finder man de gode film på Netflix

23/08/2013 | Flixfilm

netfilx dk gode filmMon ikke vi alle har prøvet, at spilde tid på en dårlig film? Man havde høje forventninger, men endte med at blive slemt skuffet. Det er selvfølgelig muligt, at slå filmene op på filmsider som IMDB og Rotten Tomatoes for, at se hvad andre folk har givet dem i bedømmelse. Men man kan faktisk også finde de bedste film på Netflix uden, at skulle bruge andre sider.

Netflix har deres eget bedømmelsessystem som er baseret på hvad øvrige medlemmer synes om filmene. Dette kan nemt bruges til, at sortere mellem de gode og dårlige film.

For at finde de gode film på Netflix skal du gøre følgende; Klik på nedenstående link som vil tage dig til en side som viser alle filmene (og serierne) på Netflix Danmark. Nu skal du bare sortere filmene ved, at trykke på fanen som hedde “Bedømmelse”. Nu vises alle film og serier på Netflix i en sorteret rækkefølge og hermed er det nemt, at finde de gode film på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

De første titler som vises er dem som du allerede har set og bedømt, så du skal derfor bare kører lidt længere ned på siden indtil du kommer til de film hvor sternerne er med rød farve. Nu kan du finde de film som andre Netflix-medlemmer synes er gode og chancen for, at du spilder tid på en dårlig film minimeres.

Find de gode film på Netflix Danmark her: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen




1 kommentar til Sådan finder man de gode film på Netflix

  1. Rolf - kl. 21:51, 25-08-2013:

    Dejligt med sådan en liste, men mener nu at de film som befinder sig under de film man selv har anbefalet, ikke er de film andre Netflix brugere har bedømt, men rent faktisk det som Netflix REGNER med at man selv ville give den pågældende film, udfra ens bedømmelse af alle de film man har givet stjerner.

    Når man vælger mere info om filmen, kan man se hvad gennemnittet af Netflix brugerne har dømt og ovenfor hvad Netflix’s gæt på hvad man selv vil dømme.

    Så har du en røv dårlig smag og giver stjerner tilfældigt og til film du ikke engang set. kan du måske regne med at se en film der måske er den dårligste på netflix. 🙂

    Men selvfølgelig burde det jo på denne måde fungere bedre, Hvis selvfølgelig Netflix er ginial nok til at regne din egen smag ud 🙂

Skriv kommentar