Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Safe

10/05/2018 | Flixfilm

Se Safe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael C. Hall, Amy James-Kelly, Amanda Abbington, Freddie Thorp
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da hans teenagedatter forsvinder, begynder en enlig kirurg i et velhavende kvarter at afdække mørke hemmeligheder om de personer, der står ham nærmest.

Safe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Safe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Safe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Safe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Safe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Safe

  1. Kim - kl. 17:13, 15-05-2018:

    Glimmerende serie og et glædeligt gensyn med Michael C. Hall (Dexter)

    Skriv kommentar