Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safe Haven

Safe Haven

01/11/2016 | Flixfilm

Se Safe Haven på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Lasse Hallström
Skuespillere: Julianne Hough, Irene Ziegler, Jon Kohler, Tim Parati
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da en mystisk kvinde ankommer til en lille by i North Carolina, begynder hun et nyt liv, men hun forfølges fortsat af en frygtindgydende hemmelighed.


Se Safe Haven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSafe Haven havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Safe Haven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Safe Haven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Safe Haven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe Haven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar