Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safe House

Safe House

08/09/2018 | Flixfilm

Se Safe House på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson
Spilletid: 115 min
Land: South Africa, Japan, USA
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den unge CIA-agent Matt Weston forsøger at flytte en farlig kriminel fra et safehouse under angreb og videre til et mere sikkert sted.


Se Safe House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSafe House havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Safe House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Safe House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Safe House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar