Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Safe House

Safe House

01/06/2023 | Flixfilm

Safe House på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Daniel Espinosa
Skuespillere: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Robert Patrick
Spilletid: 115 min
Land: South Africa, United States, Japan
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den unge CIA-agent Matt Weston forsøger at flytte en farlig kriminel fra et safehouse under angreb og videre til et mere sikkert sted.Se Safe House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Safe House havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Safe House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Safe House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Safe House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Safe House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Safe House

  1. Ken Larsen - kl. 13:52, 13-04-2020:

    Jeres premieredato passer ikke, den havde premiere for flere år siden

Skriv kommentar