Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safe House

Safe House

10/04/2020 | Flixfilm

Se Safe House på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson
Spilletid: 115 min
Land: South Africa, USA, Japan
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den unge CIA-agent Matt Weston forsøger at flytte en farlig kriminel fra et safehouse under angreb og videre til et mere sikkert sted.

Safe House havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Safe House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Safe House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Safe House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Safe House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Safe House

  1. Ken Larsen - kl. 13:52, 13-04-2020:

    Jeres premieredato passer ikke, den havde premiere for flere år siden

    Skriv kommentar