Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Safe

01/07/2016 | Flixfilm

Se Safe på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Boaz Yakin
Skuespillere: Jason Statham, Catherine Chan, Robert John Burke, James Hong
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da en tidligere kampsportskæmper befrier en bortført 12-årig pige, kommer de op imod Triade-bander, den russiske mafia og korrupt politi.


Se Safe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSafe havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Safe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Safe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Safe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar