Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Safe

02/11/2020 | Flixfilm

Safe på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Boaz Yakin
Skuespillere: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en tidligere kampsportskæmper befrier en bortført 12-årig pige, kommer de op imod Triade-bander, den russiske mafia og korrupt politi.Se Safe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Safe havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Safe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Safe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Safe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Safe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar