Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed

01/11/2014 | Flixfilm

Se Safety Not Guaranteed på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Colin Trevorrow
Skuespillere: Aubrey Plaza, Lauren Carlos, Basil Harris, Mary Lynn Rajskub
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Et hold af journalister bliver sendt ud for at finde ud af, hvem der står bag en annonce, der efterlyser en rejsekammerat til en tidsrejse.


Se Safety Not Guaranteed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSafety Not Guaranteed havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Safety Not Guaranteed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Safety Not Guaranteed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Safety Not Guaranteed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safety Not Guaranteed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar