Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Safety Not Guaranteed på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Colin Trevorrow
Skuespillere: Aubrey Plaza, Lauren Carlos, Basil Harris, Mary Lynn Rajskub
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Et hold af journalister bliver sendt ud for at finde ud af, hvem der står bag en annonce, der efterlyser en rejsekammerat til en tidsrejse.


Se Safety Not Guaranteed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Safety Not Guaranteed havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Safety Not Guaranteed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Safety Not Guaranteed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Safety Not Guaranteed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safety Not Guaranteed stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar