Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed

01/11/2014 | Flixfilm

Safety Not Guaranteed på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Colin Trevorrow
Skuespillere: Aubrey Plaza, Mark Duplass, Jake Johnson
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et hold af journalister bliver sendt ud for at finde ud af, hvem der står bag en annonce, der efterlyser en rejsekammerat til en tidsrejse.

Safety Not Guaranteed havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Safety Not Guaranteed på YouTube.Se Safety Not Guaranteed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Safety Not Guaranteed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Safety Not Guaranteed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Safety Not Guaranteed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Safety Not Guaranteed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar