Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sahara

12/05/2017 | Flixfilm

Se Sahara på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Romance
Instruktør: Pierre Coré
Skuespillere: Omar Sy, Louane Emera, Franck Gastambide, Vincent Lacoste
Spilletid: 86 min
Land: France, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da hans nyfundne store kærlighed bliver fanget af en ond slangetæmmer, begiver en ung kobraslange og hans skorpionven sig gennem ørkenen på en vild redningsmission.


Se Sahara på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSahara havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sahara ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sahara herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sahara er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sahara stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar