Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saheb Bibi Golaam

Saheb Bibi Golaam

01/01/2017 | Flixfilm

Se Saheb Bibi Golaam på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Pratim D. Gupta
Skuespillere: Damini Basu, Ritwick Chakraborty, Vikram Chatterjee, Avishek De Biswas
Spilletid: 121 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En charmerende taxachauffør, en betjent, der er blevet lejemorder, og en husmor, som også er prostitueret, har ét til fælles: en bizar og voldelig eftermiddag i Kolkata.


Se Saheb Bibi Golaam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaheb Bibi Golaam havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saheb Bibi Golaam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saheb Bibi Golaam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saheb Bibi Golaam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saheb Bibi Golaam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar