Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saheb Biwi Aur Gangster Returns

Saheb Biwi Aur Gangster Returns

01/10/2020 | Flixfilm

Se Saheb Biwi Aur Gangster Returns på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tigmanshu Dhulia
Skuespillere: Jimmy Sheirgill, Mahie Gill, Irrfan Khan, Soha Ali Khan
Spilletid: 142 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Indviklede trekantsdramaer og forbryderiske planer klækkes, da en adelsmands planer om at gifte sig igen falder i hænderne på hans snu første kone og en hævngerrig rival.

Saheb Biwi Aur Gangster Returns havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Saheb Biwi Aur Gangster Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saheb Biwi Aur Gangster Returns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saheb Biwi Aur Gangster Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saheb Biwi Aur Gangster Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saheb Biwi Aur Gangster Returns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar