Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saint John of Las Vegas

Saint John of Las Vegas

01/12/2013 | Flixfilm

Se Saint John of Las Vegas på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Hue Rhodes
Skuespillere: Steve Buscemi, Romany Malco, Sarah Silverman, Peter Dinklage
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Ludomanen John er stukket af fra Las Vegas for at begynde en normal tilværelse som bilforsikringsagent.


Se Saint John of Las Vegas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaint John of Las Vegas havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saint John of Las Vegas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saint John of Las Vegas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saint John of Las Vegas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint John of Las Vegas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar