Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

19/07/2019 | 1 kommentar

Se Saint Seiya: Knights of the Zodiac på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Tomasz Baginski
Skuespillere: Bryson Baugus, Marty Fleck, Adam Gibbs, Ty Mahany
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.


Se Saint Seiya: Knights of the Zodiac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saint Seiya: Knights of the Zodiac herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saint Seiya: Knights of the Zodiac er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Saint Seiya: Knights of the Zodiac

  1. Michelle - kl. 15:46, 20-07-2019:

    Det er en rigtig god serie, faktisk fantastisk serie! En af mine yndlings serier! Jeg håber og krydser mine fingre for at der kommer mere af serien! Jeg kan ikke vente til at der kommer mere, 6 afsnit er alt for lidt!

    Skriv kommentar