Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

23/01/2020 | Flixfilm

Saint Seiya: Knights of the Zodiac på Netflix

Produktionsår: 1986–1989
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hideyuki Tanaka, Tôru Furuya, Ryô Horikawa
Spilletid: 1 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.Se Saint Seiya: Knights of the Zodiac på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saint Seiya: Knights of the Zodiac på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saint Seiya: Knights of the Zodiac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saint Seiya: Knights of the Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Saint Seiya: Knights of the Zodiac

  1. Michelle - kl. 15:46, 20-07-2019:

    Det er en rigtig god serie, faktisk fantastisk serie! En af mine yndlings serier! Jeg håber og krydser mine fingre for at der kommer mere af serien! Jeg kan ikke vente til at der kommer mere, 6 afsnit er alt for lidt!

Skriv kommentar