Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

23/01/2020 | Flixfilm

Se Saint Seiya: Knights of the Zodiac på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Saint Seiya: Knights of the Zodiac på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint Seiya: Knights of the Zodiac (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saint Seiya: Knights of the Zodiac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saint Seiya: Knights of the Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Saint Seiya: Knights of the Zodiac

  1. Michelle - kl. 15:46, 20-07-2019:

    Det er en rigtig god serie, faktisk fantastisk serie! En af mine yndlings serier! Jeg håber og krydser mine fingre for at der kommer mere af serien! Jeg kan ikke vente til at der kommer mere, 6 afsnit er alt for lidt!

    Skriv kommentar