Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saint Seiya: The Lost Canvas

Saint Seiya: The Lost Canvas

15/05/2018 | Flixfilm

Se Saint Seiya: The Lost Canvas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette anime-eventyr følger kampen mellem Athenas helgen og en avatar fra Hades, som arbejder på et maleri, der kunne ødelægge verden.


Se Saint Seiya: The Lost Canvas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saint Seiya: The Lost Canvas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saint Seiya: The Lost Canvas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar