Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saint Seiya: The Lost Canvas

Saint Seiya: The Lost Canvas

15/05/2018 | Flixfilm

Se Saint Seiya: The Lost Canvas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette anime-eventyr følger kampen mellem Athenas helgen og en avatar fra Hades, som arbejder på et maleri, der kunne ødelægge verden.

Saint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Saint Seiya: The Lost Canvas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saint Seiya: The Lost Canvas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saint Seiya: The Lost Canvas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saint Seiya: The Lost Canvas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar