Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saints and Strangers

Saints and Strangers

15/05/2021 | Flixfilm

Saints and Strangers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: For at overleve i den nye verden må pilgrimmene fra Mayflower overkomme interne stridigheder, ubarmhjertigt vejr og en skrøbelig alliance med de indfødte.

Saints and Strangers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saints and Strangers på YouTube.Se Saints and Strangers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saints and Strangers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saints and Strangers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saints and Strangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saints and Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar