Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saints & Strangers

Saints & Strangers

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Saints & Strangers på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Troy Duffy
Skuespillere: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly, Clifton Collins Jr.
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: For at overleve i den nye verden må pilgrimmene fra Mayflower overkomme interne stridigheder, ubarmhjertigt vejr og en skrøbelig alliance med de indfødte.


Se Saints & Strangers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saints & Strangers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saints & Strangers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saints & Strangers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saints & Strangers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saints & Strangers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar