Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saints & Strangers

Saints & Strangers

31/03/2017 | Flixfilm

Se Saints & Strangers på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Troy Duffy
Skuespillere: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly, Clifton Collins Jr.
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: For at overleve i den nye verden må pilgrimmene fra Mayflower overkomme interne stridigheder, ubarmhjertigt vejr og en skrøbelig alliance med de indfødte.


Se Saints & Strangers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaints & Strangers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saints & Strangers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saints & Strangers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saints & Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saints & Strangers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar