Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sairat

06/01/2017 | Flixfilm

Se Sairat på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Nagraj Manjule
Skuespillere: Rinku Rajguru, Akash Thosar, Arbaz Shaikh, Tanaji Galgunde
Spilletid: 174 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da to collegestuderende – en rigmandsdatter og en fiskersøn – trodser sociale normer ved at blive forelskede, udløser det vold i deres landsby.


Se Sairat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSairat havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sairat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sairat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sairat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sairat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar