Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sakho & Mangane

Sakho & Mangane

27/12/2020 | Flixfilm

Se Sakho & Mangane på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Issaka Sawadogo, Yann Gael, Christiane Dumont, Christophe Guybet
Spilletid: 52 min
Land: Senegal
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En regelret politichef og en fremadstormende ung efterforsker må arbejde sammen mod overnaturlige kræfter, da disse begynder at skabe kaos i Dakar.

Sakho & Mangane (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sakho & Mangane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sakho & Mangane (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sakho & Mangane (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sakho & Mangane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sakho & Mangane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar