Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sakho & Mangane

Sakho & Mangane

27/12/2020 | Flixfilm

Sakho & Mangane på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Issaka Sawadogo, Yann Gael, Christiane Dumont
Spilletid: 52 min
Land: Senegal
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En regelret politichef og en fremadstormende ung efterforsker må arbejde sammen mod overnaturlige kræfter, da disse begynder at skabe kaos i Dakar.Se Sakho & Mangane på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sakho & Mangane (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sakho & Mangane på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sakho & Mangane (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sakho & Mangane (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sakho & Mangane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sakho & Mangane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar