Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salam – The First ****** Nobel Laureate

Salam – The First ****** Nobel Laureate

13/10/2019 | Flixfilm

Salam – The First ****** Nobel Laureate på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktion: Claire Fowler
Skuespillere: Julie Baroody, Leslie Bibb, Hana Chamoun
Spilletid: 14 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Abdus Salam er uvist af sit land på grund af religion og stræber efter en præstation, der ville definere moderne fysik og omdefinerer hans sted derhjemme.

Salam – The First ****** Nobel Laureate havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Salam – The First ****** Nobel Laureate på YouTube.Se Salam – The First ****** Nobel Laureate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Salam – The First ****** Nobel Laureate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salam – The First ****** Nobel Laureate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Salam – The First ****** Nobel Laureate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Salam – The First ****** Nobel Laureate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar