Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salem: His Sister’s Father

Salem: His Sister’s Father

20/06/2019 | Flixfilm

Se Salem: His Sister’s Father på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gadesælgers simple liv vendes op og ned efter revolutionen i Egypten i 2011. Det tvinger ham til at kæmpe med både kriminelle og politiet.Se Salem: His Sister’s Father på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Salem: His Sister’s Father havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Salem: His Sister’s Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Salem: His Sister’s Father:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Salem: His Sister’s Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salem: His Sister’s Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar