Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salem: His Sister’s Father

Salem: His Sister’s Father

20/06/2019 | Flixfilm

Salem: His Sister’s Father på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gadesælgers simple liv vendes op og ned efter revolutionen i Egypten i 2011. Det tvinger ham til at kæmpe med både kriminelle og politiet.

Salem: His Sister’s Father havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Salem: His Sister’s Father på YouTube.Se Salem: His Sister’s Father på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Salem: His Sister’s Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salem: His Sister’s Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Salem: His Sister’s Father, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Salem: His Sister’s Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar