Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sally in Our Alley

Sally in Our Alley

01/08/2021 | Flixfilm

Sally in Our Alley på Netflix

Produktionsår: 1931
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktion: Maurice Elvey
Skuespillere: Gracie Fields, Ian Hunter, Florence Desmond
Spilletid: 74 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En soldat bliver hårdt såret i krigen og får sin kæreste til at tro, han blev dræbt i kamp, fordi han tror, hun vil få det bedre uden ham.Se Sally in Our Alley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sally in Our Alley havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sally in Our Alley på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sally in Our Alley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sally in Our Alley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sally in Our Alley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sally in Our Alley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar