Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salmonberries

Salmonberries

01/01/2022 | Flixfilm

Salmonberries på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Drama
Instruktion: Percy Adlon
Skuespillere: Rosel Zech, k.d. lang, Angayuqaq Oscar Kawagley
Spilletid: 95 min
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Den androgyne eskimokvinde Kotz udvikler et usædvanligt og uventet forhold til den tyske immigrant og bibliotekar Roswitha i denne fortælling instrueret af Percy Adlon.

Salmonberries havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Salmonberries på YouTube.Se Salmonberries på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Salmonberries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salmonberries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Salmonberries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Salmonberries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar