Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salt and Fire

Salt and Fire

05/11/2017 | Flixfilm

Se Salt and Fire på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Werner Herzog
Skuespillere: Veronica Ferres, Michael Shannon, Gael García Bernal, Volker Michalowski
Spilletid: 98 min
Land: Germany, France, Mexico, Bolivia, USA
Sprog: English, German, Quechua, Spanish
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Et videnskabshold sendes til Sydamerika for at undersøge en miljøkatastrofe, da de bliver kidnappet af en selskabsdirektør med mystiske motiver.


Se Salt and Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSalt and Fire havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Salt and Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Salt and Fire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Salt and Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salt and Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar