Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

11/10/2018 | Flixfilm

Se Salt Fat Acid Heat på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Samin Nosrat
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I Norditalien smager Samin, hvilke magiske egenskaber olivenolie, svinefedt og ost har, da hun besøger egnens gårde og er med til at tilberede lokale specialiteter.Se Salt Fat Acid Heat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Salt Fat Acid Heat:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Salt Fat Acid Heat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar