Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salt Fat Acid Heat

Salt Fat Acid Heat

11/10/2018 | Flixfilm

Salt Fat Acid Heat på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Samin Nosrat
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I Norditalien smager Samin, hvilke magiske egenskaber olivenolie, svinefedt og ost har, da hun besøger egnens gårde og er med til at tilberede lokale specialiteter.

Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Salt Fat Acid Heat på YouTube.Se Salt Fat Acid Heat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salt Fat Acid Heat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Salt Fat Acid Heat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Salt Fat Acid Heat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar