Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Salvation

Salvation

31/12/2018 | Flixfilm

Se Salvation på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe, Jacqueline Byers
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En MIT-studerende og en teknologimilliardær arbejder sammen i et desperat forsøg på at forhindre en asteroide i at kollidere med Jorden.


Se Salvation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSalvation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Salvation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Salvation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Salvation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Salvation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Salvation

  1. Per - kl. 11:40, 19-02-2020:

    Sæson 2 fortsætter jo den afslutter ikke, hvornår kommer sæson 3
    Der er flere serier som mangler sæsoner hvorfor bliver vi kunder ikke informeret fra start at vi kun kan se en halv historie
    Det er temmeligt irriterende

    Skriv kommentar