Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios

Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios

22/05/2021 | Flixfilm

Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den grammy-vindende kunstner Sam Smith giver en intim, sjælfuld optræden i ikoniske Abbey Road Studios med sange fra bl.a. sit tredje album.Se Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sam Smith: Love Goes – Live at Abbey Road Studios er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar