Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samantha!

Samantha!

19/04/2019 | Flixfilm

Samantha! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktion: Rob Diamond
Skuespillere: Peyton Romero, Amella Pena
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Samantha, som var barnestjerne i 80'erne, holder fast i berømmelsen med det yderste af neglene og afprøver alle mulige tåbelige idéer for at komme tilbage i rampelyset.

Samantha! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Samantha! på YouTube.Se Samantha! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Samantha! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samantha! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Samantha!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Samantha! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar