Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samantha!

Samantha!

19/04/2019 | Flixfilm

Se Samantha! på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Horror, Mystery
Instruktør: Josh Carley
Skuespillere: Luke Edwards, Laura Cayouette, Melissa Saint-Amand
Spilletid: 11 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Samantha, som var barnestjerne i 80'erne, holder fast i berømmelsen med det yderste af neglene og afprøver alle mulige tåbelige idéer for at komme tilbage i rampelyset.


Se Samantha! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Samantha! (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Samantha! (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Samantha!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Samantha! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samantha! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar