Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Same Kind of Different as Me

Same Kind of Different as Me

19/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Same Kind of Different as Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Michael Carney
Skuespillere: Greg Kinnear, Renée Zellweger, Djimon Hounsou, Jon Voight
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I denne inspirerende sande historie, bliver et velhavende par, hvis ægteskab kører på pumperne, venner med en lokal hjemløs mand, som ændrer deres syn på tilværelsen.


Se Same Kind of Different as Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Same Kind of Different as Me havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Same Kind of Different as Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Same Kind of Different as Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Same Kind of Different as Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Same Kind of Different as Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar