Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Same Kind of Different as Me

Same Kind of Different as Me

19/03/2019 | Flixfilm

Se Same Kind of Different as Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Michael Carney
Skuespillere: Greg Kinnear, Renée Zellweger, Djimon Hounsou, Jon Voight
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne inspirerende sande historie, bliver et velhavende par, hvis ægteskab kører på pumperne, venner med en lokal hjemløs mand, som ændrer deres syn på tilværelsen.

Same Kind of Different as Me havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Same Kind of Different as Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Same Kind of Different as Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Same Kind of Different as Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Same Kind of Different as Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Same Kind of Different as Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar