Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Same Kind of Different as Me

Same Kind of Different as Me

19/03/2019 | Flixfilm

Same Kind of Different as Me på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Michael Carney
Skuespillere: Greg Kinnear, Renée Zellweger, Djimon Hounsou
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne inspirerende sande historie, bliver et velhavende par, hvis ægteskab kører på pumperne, venner med en lokal hjemløs mand, som ændrer deres syn på tilværelsen.

Same Kind of Different as Me havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Same Kind of Different as Me på YouTube.Se Same Kind of Different as Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Same Kind of Different as Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Same Kind of Different as Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Same Kind of Different as Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Same Kind of Different as Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar