Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sameblod

30/12/2019 | Flixfilm

Se Sameblod på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Drevet af nysgerrighed og racisme tilsidesætter en ung, intelligent teenager sine rødder for at integrere sig i det svenske samfund.


Se Sameblod på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sameblod havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sameblod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sameblod:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sameblod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sameblod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar