Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sameblod

30/12/2019 | Flixfilm

Sameblod på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Drevet af nysgerrighed og racisme tilsidesætter en ung, intelligent teenager sine rødder for at integrere sig i det svenske samfund.

Sameblod havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sameblod på YouTube.Se Sameblod på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sameblod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sameblod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sameblod, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sameblod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar