Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sameer Abu Alneel

Sameer Abu Alneel

06/06/2019 | Flixfilm

Sameer Abu Alneel på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Samir er upopulær på grund af sin nærighed, men hans liv bliver vendt på hovedet, da han kommer til penge og lancerer sin egen tv-kanal.

Sameer Abu Alneel havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sameer Abu Alneel på YouTube.Se Sameer Abu Alneel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sameer Abu Alneel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sameer Abu Alneel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sameer Abu Alneel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sameer Abu Alneel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar