Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sameer Abu Alneel

Sameer Abu Alneel

06/06/2019 | Flixfilm

Se Sameer Abu Alneel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Samir er upopulær på grund af sin nærighed, men hans liv bliver vendt på hovedet, da han kommer til penge og lancerer sin egen tv-kanal.Se Sameer Abu Alneel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sameer Abu Alneel havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sameer Abu Alneel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sameer Abu Alneel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sameer Abu Alneel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar