Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sami Yaffa – Sound Tracker

Sami Yaffa – Sound Tracker

18/09/2016 | Flixfilm

Se Sami Yaffa – Sound Tracker på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sami Yaffa
Spilletid: N/A
Land: Finland
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Basguitaristen Sami Yaffa fra New York Dolls og Hanoi Rocks krydser jordkloden for at udforske forskellige kulturers musik i denne rejseserie.


Se Sami Yaffa – Sound Tracker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSami Yaffa – Sound Tracker havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sami Yaffa – Sound Tracker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sami Yaffa – Sound Tracker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sami Yaffa – Sound Tracker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sami Yaffa – Sound Tracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar