Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sami Yaffa – Sound Tracker

Sami Yaffa – Sound Tracker

18/09/2016 | Flixfilm

Sami Yaffa – Sound Tracker på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Documentary, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sami Yaffa, Cochise Anderson, Thomas Gobena
Spilletid: N/A
Land: Finland
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Basguitaristen Sami Yaffa fra New York Dolls og Hanoi Rocks krydser jordkloden for at udforske forskellige kulturers musik i denne rejseserie.

Sami Yaffa – Sound Tracker havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sami Yaffa – Sound Tracker på YouTube.Se Sami Yaffa – Sound Tracker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sami Yaffa – Sound Tracker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sami Yaffa – Sound Tracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sami Yaffa – Sound Tracker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sami Yaffa – Sound Tracker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar