Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

01/02/2019 | Flixfilm

Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sammy og Bella hjælper en gæst, som har brug en kulinarisk redningsaktion, med geniale tricks, lækre opskrifter og tidsbesparende færdigheder.

Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på YouTube.Se Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sammy and Bella’s Kitchen Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar