Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sammy og Bella hjælper en gæst, som har brug en kulinarisk redningsaktion, med geniale tricks, lækre opskrifter og tidsbesparende færdigheder.


Se Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar