Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

Sammy and Bella’s Kitchen Rescue

01/02/2019 | Flixfilm

Se Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sammy og Bella hjælper en gæst, som har brug en kulinarisk redningsaktion, med geniale tricks, lækre opskrifter og tidsbesparende færdigheder.


Se Sammy and Bella’s Kitchen Rescue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sammy and Bella’s Kitchen Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sammy and Bella’s Kitchen Rescue (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar