Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sammy & Co

Sammy & Co

25/12/2015 | Flixfilm

Se Sammy & Co på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: Russell S. Doughten Jr.
Skuespillere: Eric Buhr, Peter Hedges, Tom MacDonald, Carol Locatell
Spilletid: 68 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: I en undervandslandsby tæt på en tropeø passer to unge skildpadder og deres venner på deres hjem og tager på spændende eventyr i det store, vilde hav.


Se Sammy & Co på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSammy & Co havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sammy & Co ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sammy & Co herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sammy & Co er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sammy & Co stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar