Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sammy & Co

Sammy & Co

25/12/2015 | Flixfilm

Sammy & Co på Netflix

Produktionsår: 2000–2021
Genre: Animation, Biography, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Spade, Andy Dick, Harland Williams
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I en undervandslandsby tæt på en tropeø passer to unge skildpadder og deres venner på deres hjem og tager på spændende eventyr i det store, vilde hav.

Sammy & Co havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sammy & Co på YouTube.Se Sammy & Co på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sammy & Co ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sammy & Co stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sammy & Co, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sammy & Co er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar