Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samurai Gourmet

Samurai Gourmet

17/03/2017 | Flixfilm

Se Samurai Gourmet på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Naoto Takenaka, Tetsuji Tamayama, Honami Suzuki
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Den nylige pensionist Takeshi genopdager sin passion for mad og livet ved at komme i kontakt med sin indre kriger og spise, hvad han virkelig ønsker.


Se Samurai Gourmet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSamurai Gourmet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Samurai Gourmet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Samurai Gourmet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Samurai Gourmet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samurai Gourmet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar