Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samurai Jack

Samurai Jack

09/11/2014 | Flixfilm

Samurai Jack på Netflix

Produktionsår: 2001–2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Phil LaMarr, Mako, Kevin Michael Richardson
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Denne stiliserede anime-serie følger den unge samurai Jack, der vil hævne sig på dæmonen Aku for mordet på sin far, selv efter han slynges ud i fremtiden.

Samurai Jack havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Samurai Jack på YouTube.Se Samurai Jack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Samurai Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samurai Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Samurai Jack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Samurai Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Samurai Jack

  1. Christina - kl. 00:45, 09-04-2020:

    Hej kan i ikke begynde at sende samurai Jack serie igen … 🙂 Min søn og jeg savner den serie .. det er vores yndlings … Mvh Christina Nielsen Aquino

Skriv kommentar