Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samurai Jack

Samurai Jack

09/11/2014 | Flixfilm

Se Samurai Jack på Netflix

Indspilningsår: 2001–2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil LaMarr, Mako
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Denne stiliserede anime-serie følger den unge samurai Jack, der vil hævne sig på dæmonen Aku for mordet på sin far, selv efter han slynges ud i fremtiden.


Se Samurai Jack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSamurai Jack havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Samurai Jack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Samurai Jack herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Samurai Jack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samurai Jack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Samurai Jack

  1. Christina - kl. 00:45, 09-04-2020:

    Hej kan i ikke begynde at sende samurai Jack serie igen … 🙂 Min søn og jeg savner den serie .. det er vores yndlings … Mvh Christina Nielsen Aquino

    Skriv kommentar