Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles

01/09/2022 | Flixfilm

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Darren Barnet, Aleks Le, Mallory Low
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En teenagekanin, der er ivrig efter at blive en ægte samurai, går sammen med sine nye krigervenner for at beskytte deres by mod Yokai-monstre, ninjaer og onde rumvæsener.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles på YouTube.Se Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar