Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » San Andreas

San Andreas

01/12/2020 | Flixfilm

Se San Andreas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Brad Peyton
Skuespillere: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Et ødelæggende jordskælv rammer Californien, og en helikopterpilot og hans snarlige ekskone må redde deres datter, før det næste jordskælv rammer.

San Andreas havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se San Andreas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om San Andreas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til San Andreas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at San Andreas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar